HTML

Az NV-01 űrhajó kalandjai

Az NV-01 nevű űrhajú fantasztikus kalandjai. A Perverz tudomány blog jól ismert szereplői összefognak, és a holland származású lengyel Jan Polderskivel kiegészülve elkészítik álmaik tárgyát: egy különös külsejű űrhajót, amivel elindulnak meghódítani a világűrt.

Friss topikok

Linkblog

Helyreállítás

Étrisyon 2013.10.16. 17:49

Jürgen Torres bejegyzése.

Megkezdtem az erősen rongálódott hajtómű helyreállítását. A munkálatok közben észrevettem, hogy Polderski kabinját nem szigeteltem le elég jól, ezért szökik a levegő. Hogy ezt megakadályozzam, a kabinját - ami egyébként a hímvessző formájú űrhajónak a bal heréje - 5 cm vastag acéllal behegesztettem.
Amikor mentem volna vissza a hajtóművet javítani, a hajóablakon kinézve láttam, hogy mellettünk lebeg Polderski törött Hello Kittys análintrudere. Szerencsétlennek a törött ablakon keresztül majdnem mindene az űrbe távozott. Rögvest beöltöztem szkafanderbe, és kimentem, hogy visszahozzam. Emellett sikerült még megmentenem Podlerski cucai közül a cukirózsaszín, rossz DVD-lejátszóját, egy doboz banános óvszert, a Gayracula DVD-jét (milyen aberrált faszságokat néz ez?), valamint a holland szakácskönyvét, benne a varázssüti receptjével. Sajnos a 3 polcnyi melegpornó-magazinját már nem sikerült megmenekítenem.
Miután visszatértem, folytattam a hajtómű helyreállítását. Még hetekbe is beletelhet, mire újra működni fog.

Címkék: humor hello kitty űrhajó blogregény jürgen torres nv 01 űrhajó polderski análintruder

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nv01urhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr85600558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása