HTML

Az NV-01 űrhajó kalandjai

Az NV-01 nevű űrhajú fantasztikus kalandjai. A Perverz tudomány blog jól ismert szereplői összefognak, és a holland származású lengyel Jan Polderskivel kiegészülve elkészítik álmaik tárgyát: egy különös külsejű űrhajót, amivel elindulnak meghódítani a világűrt.

Friss topikok

Linkblog

Farkasdémonok harca

Étrisyon 2012.12.16. 16:26

Jürgen Torres bejegyzése.

Miután a kapitány cseszik mindenre, most egy ideig én vezetem a hajónaplót.

Változott a véleményem Narutovics elvtárssal kapcsolatban: nagy hiba volt őt a fedélzetre hozni. Mióta megérkeztek, a kapitánnyal és Maligánnal együtt egyfolytában csak baromkodnak. Ma például farkasdémonknak képzelték magukat. A kapitány lett az egyfarkú, Narutovics magát hatfarkúnak nevezte ki, Polderskit pedig közkívánatra nullafarkúnak nevezték el. Szerintem ez célzás Polderski nemi identitására. Az a barom polderski meg éjszaka kiosont az űrhajóból, majd - rózsaszín festékkel - a hajónkra írta, hogy Konoha. Persze ez a barom még ezt sem tudta rendesen megcsinálni. Véletlenül a vödör vesték nagy részét ráburította a hajó fő kilátóablakára, így most a hídról alig látunk valamit. Ráadásul biztosító kötél nélkül ment ki a súlytalanságba, így egy óvatlan mozdulattal jó messze sodródott az űrhajóról. Nekem kellett megkeresnek őt kora hajnalban.

Címkék: buzi naruto kapitány blogregény konoha jürgen torres nv 01 űrhajó polderski narutovics farkasdémon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nv01urhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr54968302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása