HTML

Az NV-01 űrhajó kalandjai

Az NV-01 nevű űrhajú fantasztikus kalandjai. A Perverz tudomány blog jól ismert szereplői összefognak, és a holland származású lengyel Jan Polderskivel kiegészülve elkészítik álmaik tárgyát: egy különös külsejű űrhajót, amivel elindulnak meghódítani a világűrt.

Friss topikok

Linkblog

Súlyos károk

Étrisyon 2013.10.13. 14:44

Jürgen Torres bejegyzése.

Az ütközés elkerülhetetlen volt. Az űrhajó szerencsére nem tört darabokra, bár nagyon komoly károk keletkeztek az aszteroidával való ütközéskor. Az ütközéskor egy rés keletkezett a hajó törzsén, amin keresztül végre be tudtam jutni a hajóra. Továbbá Polderski cukirózsaszín ablaka is betört. Befoltoztam a hajó testén tátongó jókora léket, majd pedig Polderski kabinját légmentesen lezártam. A károk felmérésekor lesújtó dologgal szembesültem: 48 üveget leszámítva a teljes vodka-készletem összetört! Most itatóspapírral próbálom feltörölgetni a padlóról az értékes nedűt, melyet vagy megiszok, vagy a hajtóműbe öntöm. Bár inkább megiszom, ugyanis a hajtómű is sérült, még vagy hetekig használhatatlan lesz. Bízom benne, hogy más dolog nem sérült meg a hajón. Bár Polderski így is agybajt fog kapni, ha meglátja a teljesen használhatatlan kabinját.

Címkék: humor baleset vodka aszteroida ütközés blogregény nv 01 űrhajó polderski

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nv01urhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr35600300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása