HTML

Az NV-01 űrhajó kalandjai

Az NV-01 nevű űrhajú fantasztikus kalandjai. A Perverz tudomány blog jól ismert szereplői összefognak, és a holland származású lengyel Jan Polderskivel kiegészülve elkészítik álmaik tárgyát: egy különös külsejű űrhajót, amivel elindulnak meghódítani a világűrt.

Friss topikok

Linkblog

Unalmas hónapok

Étrisyon 2013.09.28. 11:39

Jürgen Torres bejegyzése.

Az utóbbi hónapok tényleg rohadtul unalmasan teltek. Semmi érdekes nem történt, ráadásul az űrhajó legénysége kezd becsavarodni. A kapitányon tegnap már a krónikus depresszió tünetei látszódtak, és éjszaka meg is kísérelt véget vetni életének. Felvágta az ereit. Csak az az idióta elmebeteg barom nem a csuklóján vágta fel az ereket, hanem a pélóján. Természetesen életben maradt, azóta Polderski ápolgatja. (Ennek mikéntjét inkább nem részletezném.)
Maligán ezredes végre kijózanodott, de csak azért, mert az összes piája elfogyott. (Arról persze nem tud, hogy titokban a hajtómű számára tekintélyes mennyiségű vodkát félretettem az ágyneműtartómban.) Szegény ezredesen annyira előjöttek már az elvonási tünetek, hogy kínjában minden elérhető szerves anyagból pálinkát akar főzni.
Josiko meg szakított a kapitánnyal, és most Narutovics elvtárssal kavar. Narutovics elnevezte őt Kagome 2-nek, és azóta ragaszkodik hozzá, hogy egyfolytában matrózblúzt és zöld szoknyát viseljen. Ki érti ezt? Kezdem azt hinni, hogy én maradtam az egyetlen normális ember ezen a nyomorult űrhajón, és ha ez így folytatódik, inkább itthagyom a 3-as űrkomppal ezt az egész kócserájt.

Címkék: sci-fi vodka elmebaj naruto űrhajó homokosok nv 01 űrhajó kagome polderski desztilláció narutovics

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nv01urhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr535537904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása