HTML

Az NV-01 űrhajó kalandjai

Az NV-01 nevű űrhajú fantasztikus kalandjai. A Perverz tudomány blog jól ismert szereplői összefognak, és a holland származású lengyel Jan Polderskivel kiegészülve elkészítik álmaik tárgyát: egy különös külsejű űrhajót, amivel elindulnak meghódítani a világűrt.

Friss topikok

Linkblog

Naruto Narutovics

Étrisyon 2012.12.07. 04:48

Jürgen Torres bejegyzése.

Miután a kapitány és Maligán ezredes kipakolták azt a pocsék, olcsó vodkát, azonnal elkezdtek iszogatni. Azóta folyamatosan hullarészegek. Naruto Narutovics is előszedte a titokban ideszállított szakét, és ő is beállt tőle, mint a klinikai halál. Gyakorlatilag egyedül én vagyok használható ember az egész hajón. Josiko hasznavehetetlen, Polderskiról semmit nem tudunk, a maradék három ember meg seggrészeg. Szerencsére a vodka nagy részét eldugtam előlük. Kelleni fog a vodkahajtóműhöz.
Naruto - miután a sok szakétól olyan ittas lett, amit még egyes szovjet pártfőtitkárok is megirigyelnének - kijelentette, hogy őt márpedig Narutovics elvtársnak kell hívni, majd valami Konoha nevű helyről beszélt, ami szerinte Moszkva mellett van. Továbbá a kapitányt elnevezte nullafarkú démonnak. Nem tudom, hogy ezzel mit akart kifejezni.
Mialatt ez a sok barom részegen fetreng saját hányásukban, én kicsit még fokoztam a hajtómű teljesítményét, és egyenesen célba vettük a Holdat. Számításaim szerint karácsonyra el is érjük.

Címkék: sci-fi szovjet részeg moszkva naruto hold maligán blogregény szaké nv 01 urhajo narutovics

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nv01urhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr524952349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása