HTML

Az NV-01 űrhajó kalandjai

Az NV-01 nevű űrhajú fantasztikus kalandjai. A Perverz tudomány blog jól ismert szereplői összefognak, és a holland származású lengyel Jan Polderskivel kiegészülve elkészítik álmaik tárgyát: egy különös külsejű űrhajót, amivel elindulnak meghódítani a világűrt.

Friss topikok

Linkblog

A kapitány visszatért

Étrisyon 2011.10.01. 21:50

Hajónapló, Jürgen Torres bejegyzése

Végre a kapitány nagy meglepetésünkre épségben visszatért az NV-01 fedélzetére. Elmondása szerint a Földön volt, és magával hozta a már említett Maligán ezredest is. Az ezredes telepakolta az űrkomp rakterét csupa hasznos dologgal, többek között 46 rekesz sört, 150 liter vodkát, 30 üveg rumot és 20 palack Koccintós vörösbort.
Eközben az űrhajón minden rendszer leállt. A következő napok kritikusak lesznek a küldetés számára. Mindenképp találnunk kell valami megoldást, hogy újra beindítsuk a hajó rendszereit, különben nagyon nagy baj lesz.

Címkék: alkohol alkoholista kapitány blogregény jürgen torres nv 01 űrhajó maligán ezredes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nv01urhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr334329359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása