HTML

Az NV-01 űrhajó kalandjai

Az NV-01 nevű űrhajú fantasztikus kalandjai. A Perverz tudomány blog jól ismert szereplői összefognak, és a holland származású lengyel Jan Polderskivel kiegészülve elkészítik álmaik tárgyát: egy különös külsejű űrhajót, amivel elindulnak meghódítani a világűrt.

Friss topikok

Linkblog

Megint kizártam magam

Étrisyon 2013.10.12. 12:18

Hajónapló, Jürgen Torres bejegyzése.

Ma reggel külső karbantartási munkálatok végett elhagytam a hajót. Sajnos a kulcsot megint bent hagytam, a többiek meg még napokig nem fognak visszatérni. Az oxigénellátás miatt nem aggódok, van még legalább 16 órára való, viszont a távolban egy termetes aszteroidát látok, és a hajó pont felé tart. Nagyjából 2 óra múlva érjük el. Nálam csak egy jókora kalapács, valamint egy akkumulátoros hegesztőpisztoly van - ami 10 perc munka után lemerült -, így esélytelen, hogy erővel bejussak a hajóra.

Címkék: kulcs idióta aszteroida blogregény kizár jürgen torres nv 01 űrhajó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nv01urhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr585564920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása