HTML

Az NV-01 űrhajó kalandjai

Az NV-01 nevű űrhajú fantasztikus kalandjai. A Perverz tudomány blog jól ismert szereplői összefognak, és a holland származású lengyel Jan Polderskivel kiegészülve elkészítik álmaik tárgyát: egy különös külsejű űrhajót, amivel elindulnak meghódítani a világűrt.

Friss topikok

Linkblog

Josiko visszatért

Étrisyon 2012.12.01. 14:22

Josiko Hiroko ma reggel végre visszatért az űrhajóra. (Igen, még csak ma. A fene tudja, hol kóborolhatott 4 hónapig?) Habár egyetlen élient sem lőtt le, sikeresen megsebesítette Maligán ezredest, valamint tökön lőtte a kapitányt.

Róluk továbbra sincs semmi hír. Polderskit jó ideig nem is várjuk vissza, beletelhet pár hónapba, mire rájön, hogy az a cuki rózsaszín csillagköd kb. 4 600 000 fényévnyire van innen, ezzel a szar űrkomppal a következő tízmilliárd évben biztosan nem érne oda.

Josiko úgy véli, a kapitányék visszamentek a Földre. Valószínűleg pár vödör vodkát akarnak beszerezni, de az is megeshet, hogy egy újabb taggal bővítenék legénységünket.

Címkék: idióták maligán nv 01 űrhajó josiko polerski

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nv01urhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr594941420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása