HTML

Az NV-01 űrhajó kalandjai

Az NV-01 nevű űrhajú fantasztikus kalandjai. A Perverz tudomány blog jól ismert szereplői összefognak, és a holland származású lengyel Jan Polderskivel kiegészülve elkészítik álmaik tárgyát: egy különös külsejű űrhajót, amivel elindulnak meghódítani a világűrt.

Friss topikok

Linkblog

Sikerült! Végre beindítottuk az új hajtóművet!

Étrisyon 2012.06.03. 18:48

A kapitány bejegyzése.

Megépítettük és üzembe helyeztük a Josiko által tervezett vodka-hajtóművet. Bár az ezredes némi ellenállást mutatott, de miután Jan Polderski  rávetette magát egy Hello Kittys anal intruderrel, a legénység érdekében könnyűszerrel elkoboztuk a vodkáját. Most szélsebesen száguldunk a Hold felé. Eközben Torres a létfenntartó rendszereket helyrepofozta, ismét van tiszta levegő, friss víz és világítás.
Problémát mindössze az okoz, hogy Polderski és Maligán ezredes kimenőt akarnak kérni a VOLT-fesztivál idejére. A mi sebességünkkel 1 évre vagyunk a Földtől, hogy a jó fenébe' akarnának odaérni?

Címkék: vodka hello kitty volt fesztivál űrhajó kapitány blogregény hajtómű anal intruder jan polderski nv 01 űrhajó polderski maligán ezredes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nv01urhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr464563200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása