HTML

Az NV-01 űrhajó kalandjai

Az NV-01 nevű űrhajú fantasztikus kalandjai. A Perverz tudomány blog jól ismert szereplői összefognak, és a holland származású lengyel Jan Polderskivel kiegészülve elkészítik álmaik tárgyát: egy különös külsejű űrhajót, amivel elindulnak meghódítani a világűrt.

Friss topikok

Linkblog

Boldog Karácsonyt!

Étrisyon 2011.12.24. 18:19

Hajónapló, Jürgen Torres bejegyzése. A tököm tudja, mennyi az idő, de a kapitány szerint karácsony van. Ennek örömére az amúgy csak sodródó űrhajó rakterében egy karácsonyfára hasonló valamit is felállítottunk. A fát pár egymásra pakolt, seprűnyelekkel teletűzdelt sörös rekesz szimbolizálja. Karácsonyfadíszként egy vécépumpa szolgál.

A hajó állapota egyre kritikusabb, bár teljes erőnkkel azon vagyunk, hogy beindítsuk a hajtóműveket. Josiko kidolgozta egy vodka alapú hajtómű tervét, azonban Maligán ezredes nem akarja a készleteit feláldozni.
Polderskivel továbbra sem tudjuk, hogy mi lehet...

Címkék: vodka karácsony blogregény hajtómű nv 01 űrhajó polderski maligán ezredes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nv01urhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr314563135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása