HTML

Az NV-01 űrhajó kalandjai

Az NV-01 nevű űrhajú fantasztikus kalandjai. A Perverz tudomány blog jól ismert szereplői összefognak, és a holland származású lengyel Jan Polderskivel kiegészülve elkészítik álmaik tárgyát: egy különös külsejű űrhajót, amivel elindulnak meghódítani a világűrt.

Friss topikok

Linkblog

Podlerski visszatért!

Étrisyon 2012.03.03. 18:36

Hajónapló, a kapitány bejegyzése.

Csoda történt! Jan Polderski visszatért! Mi több, a rózsaszín egyes űrkompot is épségben hozta vissza! Azt nem tudta megmondani, hogy merre volt, teljesen kábultan szedtük ki az űrkompból. Órákkal később sem emlékezett semmire. A komp hajónaplója és az automata rögzítőberendezések adatai alapján úgy sejtjük,  egy aszteriodán időzött hónapokon át. Arra továbbra sincs magyarázat, hogy ételt és italt, na meg persze elegendő üzemanyagot honnan szerzett.

Címkék: buzi űrhajó kapitány blogregény jan polderski nv 01 űrhajó polderski rózsaszín űrkomp

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nv01urhajo.blog.hu/api/trackback/id/tr174563172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása